1111/1993

Annettu Helsingissä 1 päivänä joulukuuta 1993

Liikenneministeriön päätös telemaksujen yleisistä perusteista annetun liikenneministeriön päätöksen muuttamisesta

Liikenneministeriön päätöksellä

muutetaan telemaksujen yleisistä perusteista 21 päivänä lokakuuta 1993 annetun liikenneministeriön päätöksen (902/93) 7 §:n 1 momentti ja

lisätään päätöksen 4 §:ään uusi 2 momentti, jolloin nykyinen 2 momentti siirtyy 3 momentiksi, seuraavasti:

4 §
Hyväksyttävät syyt

Milloin se on suoritekustannuksiin nähden perusteltua, kiinteät vuosi- ja kuukausimaksut voivat poiketa kymmenen prosenttia kyseisten maksujen saman hinnaston mukaisesta keskiarvosta.


7 §
Telemaksut kilpailutilanteessa

Paikallista teletoimintaa harjoittavan telelaitoksen telemaksut tulee määritellä tämän päätöksen mukaisesti kullakin paikallisalueella erikseen. Milloin telelaitoksen paikallisalue laajenee toimiluvan muutoksen johdosta, se voi kolmen vuoden ajan muutoksen voimaantulosta lukien määritellä telemaksut tämän päätöksen mukaisesti erikseen paikallisalueensa vanhassa ja uudessa osassa.Tämä päätös tulee voimaan 1 päivänä tammikuuta 1994.

Helsingissä 1 päivänä joulukuuta 1993

Liikenneministeri
Ole Norrback

Hallitusneuvos
Harri Pursiainen

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.