107/1993

Annettu Helsingissä 25 päivänä tammikuuta 1993

Asetus kauppa- ja teollisuusministeriön yrityspalvelun piiritoimistoista annetun asetuksen muuttamisesta

Kauppa- ja teollisuusministerin esittelystä

lisätään kauppa- ja teollisuusministeriön yrityspalvelun piiritoimistoista 7 päivänä huhtikuuta 1989 annettuun asetukseen (330/89) uusi 3 a § seuraavasti:

Piiritoimistot ja niiden tehtävät
3 a §

Yritystoiminnalle tarkoitettujen kehittämispalvelujen yhteensovittamiseksi ja palvelujen parantamiseksi on kunkin piiritoimiston alueella yritysneuvonnan johtoryhmä, jonka asettaa asianomainen piiritoimisto.

Yritysneuvonnan johtoryhmään kuuluu puheenjohtajana asianomainen kauppa- ja teollisuusministeriön yrityspalvelun piiripäällikkö. Lisäksi johtoryhmään kutsutaan Suomen Ulkomaankauppaliitto ry:n sekä teknologian kehittämiskeskuksen nimeämät edustajat. Johtoryhmään voidaan kutsua myös muiden yhteisöjen edustajia.


Tämä asetus tulee voimaan 1 päivänä helmikuuta 1993.

Helsingissä 25 päivänä tammikuuta 1993

Tasavallan Presidentti
MAUNO KOIVISTO

Kauppa- ja teollisuusministeri
Pekka Tuomisto

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.