1138/1992

Annettu Helsingissä 27 päivänä marraskuuta 1992

Asetus potilasvahinkolautakunnasta annetun asetuksen 6 §:n muuttamisesta

Sosiaali- ja terveysministerin esittelystä

muutetaan potilasvahinkolautakunnasta 10 päivänä huhtikuuta 1987 annetun asetuksen (396/87) 6 §:n 1 momentti, sellaisena kuin se on 1 päivänä maaliskuuta 1991 annetussa asetuksessa (455/91), seuraavasti:

6 §

Lautakunnassa voi olla oikeustieteen kandidaatin tutkinnon suorittaneita päätoimisia sihteereitä. Lisäksi lautakunnassa voi olla sivutoimisia sihteereitä, joiden on oltava oikeustieteen kandidaatin tutkinnon suorittaneita henkilöitä tai lääkäreitä. Sihteerit ottaa sosiaali- ja terveysministeriö lautakunnan esityksestä. Sosiaali- ja terveysministeriö voi myös määrätä, että potilasvahinkolautakunnan osa-aikaisena päätoimisena sihteerinä toimii suostumuksensa mukaisesti sosiaali- ja terveysministeriön virkamies.Tämä asetus tulee voimaan 1 päivänä joulukuuta 1992.

Helsingissä 27 päivänä marraskuuta 1992

Tasavallan Presidentti
MAUNO KOIVISTO

Sosiaali- ja terveysministeri
Jorma Huuhtanen

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.