641/1992

Annettu Helsingissä 1 päivänä heinäkuuta 1992

Verohallituksen päätös ennakoiden siirrosta

Verohallitus on verotuslain 104 a §:n (1339/90) nojalla määrännyt:

1 §

Jos verovelvollisen suorittamaa ennakon täydennysmaksua ei tarvita verovelvolliselle määrätyn valtionveron ja siinä kunnassa, missä hän on velvollinen suorittamaan kunnallisveroa henkilökohtaisista tuloista, määrätyn kunnallis- ja kirkollisveron sekä kansaneläkevakuutusmaksun suoritukseksi, se siirretään tältä osin käytettäväksi muussa kunnassa määrätyn kunnallis- ja kirkollisveron suoritukseksi enintään siihen määrään asti, mikä muussa kunnassa olisi ilman siirtoa ollut veronkannossa maksettava.

2 §

Verovelvollisen suorittama ennakon täydennysmaksu siirretään ensisijaisesti käytettäväksi siinä kunnassa, missä verovelvolliselta kannossa perittävä määrä on suurin.

3 §

Jos siirrettävä määrä on enintään 20 markkaa tai verovelvolliselta kannossa perittävä määrä on enintään 40 markkaa, ennakon täydennysmaksua ei kuitenkaan siirretä.

4 §

Tämä päätös tulee voimaan 1 päivänä elokuuta 1992.

Helsingissä 1 päivänä heinäkuuta 1992

Pääjohtaja
Jukka Tammi

Ylitarkastaja
Markku Mertala

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.