84/1992

Annettu Helsingissä 31 päivänä tammikuuta 1992

Asetus työvoimapoliittisesta aikuiskoulutuksesta annetun asetuksen 16 §:n muuttamisesta

Työministerin esittelystä

muutetaan työvoimapoliittisesta aikuiskoulutuksesta 5 päivänä lokakuuta 1990 annetun asetuksen (912/90) 16 §:n 1 ja 2 momentti seuraavasti:

16 §
Ylläpitokorvaus Suomessa järjestetyssä koulutuksessa

Opiskelijalle, jolle koulutuspalveluiden tuottaja ei ole järjestänyt majoitusta, maksetaan ruokailukustannusten korvauksena 26 markkaa päivältä ja matkakustannusten korvausta päivittäisistä matkoista asunnosta koulutuspaikkaan ja takaisin.

Opiskelijalle, jolle koulutuspalvelujen tuottaja on järjestänyt majoituksen, maksetaan ruokailukustannusten korvauksena 32 markkaa päivältä ja matkakustannusten korvausta päivittäisistä matkoista sekä lisäksi matkasta asuinpaikkakunnalle ja takaisin koulutuspaikkakunnalle kerran kalenterikuukaudessa sekä matkasta asuinpaikkakunnalle koulutuksen päätyttyä tai keskeydyttyä aiheutuneet kustannukset.Tämä asetus tulee voimaan 5 päivänä helmikuuta 1992.

Tätä asetusta sovelletaan ylläpitokorvauksiin, jotka kohdistuvat 1 päivään tammikuuta 1992 tai sen jälkeiseen aikaan.

Helsingissä 31 päivänä tammikuuta 1992

Tasavallan Presidentti
Mauno Koivisto

Työministeri
Ilkka Kanerva

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.