1654/1991

Annettu Helsingissä 5 päivänä joulukuuta 1991

Patentti- ja rekisterihallituksen päätös muutoksista tavaramerkkien rekisteröinnissä noudatettavaan luokitukseen

Patentti- ja rekisterihallitus on 24 päivänä toukokuuta 1964 annetun tavaramerkkiasetuksen (296/64) 31 §:n nojalla, sellaisena kuin se on muutettuna 23 päivänä helmikuuta 1979 annetulla asetuksella (209/79), vahvistanut seuraavat muutokset 16 päivänä toukokuuta 1983 vahvistettuun tavaramerkkien rekisteröinnissä noudatettavaan luokitukseen (510/83):

Luokka 7

Koneet ja työstökoneet; moottorit (paitsi maa-ajoneuvoihin); kytkimet ja voimansiirtolaitteet (paitsi maa-ajoneuvoihin); maanviljelysvälineet; munanhautomakoneet.

Luokka 29

Liha, kala, siipikarja ja riista; lihauutteet; säilötyt, kuivatut ja umpioidut hedelmät ja vihannekset; hillot, hyytelöt, hedelmähillokkeet; munat, maito ja maitotuotteet; ravintoöljyt ja -rasvat.

Luokka 30

Kahvi, tee, kaakao, sokeri, riisi, tapioka, saago, kahvinkorvike; jauhot ja viljavalmisteet, leipä, leivonnaiset, makeiset, jäätelöt; hunaja, siirappi; hiiva, leivinjauhe; suola, sinappi; etikka, kastikkeet (mauste-); mausteet; jää.

Luokka 35

Mainonta; liikkeenjohto; yrityshallinto; toimistotehtävät.

Luokka 36

Vakuutustoiminta; rahatalousasiat; raha-asiat; kiinteistöasiat.

Luokka 37

Rakentaminen; huoltoja korjaus; asennuspalvelut.

Luokka 38

Kaukoviestintä.

Luokka 39

Kuljetus; tavaroiden pakkausja varastointi; matkojen järjestäminen.

Luokka 41

Koulutus; koulutuksen järjestäminen; ajanviete; urheiluja kulttuuritoiminnat.

Luokka 42

Ravitseminen; tilapäismajoitus; lääkinnällinen hoito, terveyden- ja kauneudenhoito; eläinlääkintä- ja maatalouspalvelut; oikeuspalvelut; tieteellinen ja teollinen tutkimus; tietokoneohjelmointi; palvelut, jotka eivät kuulu muihin luokkiin.


Tämä päätös tulee voimaan 1 päivänä tammikuuta 1992.

Helsingissä 5 päivänä joulukuuta 1991

Pääjohtaja
Martti Enäjärvi

Osastopäällikkö
Sirkka-Liisa Lahtinen

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.