1286/1991

Annettu Helsingissä 17 päivänä lokakuuta 1991

Verohallituksen päätös ennakoiden siirrosta vuodelta 1990 toimitettavassa verotuksessa

Verohallitus on verotuslain 104 a §:n (1339/90) nojalla määrännyt:

1 §

Jos verovelvollisen suorittamaa vähintään 150 000 markan suuruista ennakon täydennysmaksua ei tarvita verovelvolliselle määrätyn valtionveron ja siinä kunnassa, missä hän on velvollinen suorittamaan kunnallisveroa henkilökohtaisista tuloista, määrätyn kunnallisja kirkollisveron sekä kansaneläkevakuutusmaksun suoritukseksi, se siirretään tältä osin käytettäväksi muussa kunnassa määrätyn kunnallisja kirkollisveron sekä kansaneläkevakuutusmaksun suoritukseksi enintään siihen määrään asti, mikä muussa kunnassa olisi ilman siirtoa ollut veronkannossa maksettava.

2 §

Jos siirrettävä määrä on enintään 20 markkaa tai verovelvolliselta kannossa perittävä määrä on enintään 40 markkaa, ennakon täydennysmaksua ei kuitenkaan siirretä.

3 §

Tämä päätös tulee voimaan 1 päivänä marraskuuta 1991.

Helsingissä 17 päivänä lokakuuta 1991

Pääjohtaja
Jukka Tammi

Ylitarkastaja
Markku Mertala

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.