1278/1989

Annettu Helsingissä 22 päivänä joulukuuta 1989

Asetus vartioimisliikelautakunnasta annetun asetuksen muuttamisesta

Sisäasiainministerin esittelystä muutetaan vartioimisliikelautakunnasta 9 päivänä syyskuuta 1983 annetun asetuksen (744/83) 6§:n 1 ja 2 momentti,

näistä 6§:n 2 momentti sellaisena kuin se on 2 päivänä joulukuuta 1988 annetussa asetuksessa (1032/88), näin kuuluviksi:

6 §

Kokeeseen saa osallistua henkilö, joka on ilmoittautunut siihen vähintään kaksi viikkoa ennen koetilaisuutta. Lautakunta voi ottaa kokeeseen myöhemminkin ilmoittautuneen henkilön.

Kokeeseen ilmoittaudutaan suorittamalla lautakunnan postisiirtotilille osallistumismaksu, jonka suuruus on 700 markkaa. Postisiirtokorttiin on merkittävä osallistujan nimi, henkilötunnus ja postiosoite sekä koe, johon hän ilmoittautuu.Tämä asetus tulee voimaan 1 päivänä tammikuuta 1990.

Helsingissä 22 päivänä joulukuuta 1989

Tasavallan Presidentti
Mauno Koivisto

Ministeri
Erkki Liikanen

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.