913/1989

Annettu Helsingissä 13 päivänä lokakuuta 1989

Asetus kauppa- ja teollisuusministeriön yrityspalvelun piiritoimistoista annetun asetuksen 4 ja 6§:n muuttamisesta

Kauppa- ja teollisuusministerin esittelystä muutetaan kauppa- ja teollisuusministeriön yrityspalvelun piiritoimistoista 7 päivänä huhtikuuta 1989 annetun asetuksen (330/89) 4§ ja 6§:n 3 kohta näin kuuluviksi:

Piiritoimistojen virkamiehet
4 §

Piiritoimistoissa on piiripäällikkö. Piiritoimistoissa voi olla myös apulaispiiripäälliköitä ja yritystutkijoita. Lisäksi piiritoimistossa voi olla yritysneuvojia, neuvojia, tarkastajia sekä muita virkamiehiä ja työsopimussuhteessa olevaa henkilökuntaa. Piiritoimistossa voi olla myös sellaista henkilökuntaa, jonka palkkaamiseen tarvittavat varat on piiritoimistolle osoitettu erikseen.

Kelpoisuus virkoihin, virkojen täyttäminen ja virkavapauden myöntäminen
6 §

Kelpoisuusvaatimuksena piiritoimiston virkoihin on:


3) yritysneuvojalla, neuvojalla ja tarkastajalla virkaan soveltuva korkeakoulu- tai opistotason tutkinto; sekäTämä asetus tulee voimaan 18 päivänä lokakuuta 1989.

Helsingissä 13 päivänä lokakuuta 1989

Tasavallan Presidentti
Mauno Koivisto

Kauppa- ja teollisuusministeri
Ilkka Suominen

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.