1031/1988

Annettu Helsingissä 2 päivänä joulukuuta 1988

Asetus poliisin maksuasetuksen muuttamisesta

Sisäasiainministerin esittelystä muutetaan 1 päivänä joulukuuta 1978 annetun poliisin maksuasetuksen 2 §:n 1 momentti ja 3 §, sellaisina kuin ne ovat 28 päivänä marraskuuta 1986 annetussa asetuksessa (868/86), näin kuuluviksi:

2 §

Poliisin suorittamasta erikoiskuljetuksen saatosta sekä omaisuuden vartioimisesta ja turvaamisesta peritään jokaisen tehtävään käytetyn henkilön osalta 85 markkaa kultakin aikavalta puolelta tunnilta.


3 §

Poliisin toimitiloihin liitetyn rikosilmoituslaitteen välittämän hälytyksen johdosta suoritetuista toimenpiteistä peritään siltä, jonka hallinnassa oleviin tiloihin laite on asennettu, 320 markkaa kultakin aiheettomalta hälytykseltä. Maksua ei peritä, jos hälytys on johtunut muusta syystä kuin tiloissa olleen henkilön tahallisesta teosta tai ilmeisestä huolimattomuudesta.


Tämä asetus tulee voimaan 1 päivänä tammikuuta 1989.

Helsingissä 2 päivänä joulukuuta 1988

Tasavallan Presidentti
Mauno Koivisto

Sisäasiainministeri
Jarmo Rantanen

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.