910/1988

Annettu Helsingissä 28 päivänä lokakuuta 1988

Asetus yleisistä teistä annetun asetuksen 55§:n muuttamisesta

Liikenneministerin esittelystä muutetaan yleisistä teistä 30 päivänä joulukuuta 1957 annetun asetuksen (482/57) 55§:n 2 ja 3 momentti näin kuuluviksi:

55 §

Päätöksessä, jolla korvaukset on vahvistettu, on asetettava määräaika, jonka kuluessa korvaukset on tie- ja vesirakennushallitukselle maksettava. Päätös on annettava kunnalle tiedoksi. Tie- ja vesirakennushallituksen asiana on huolehtia siitä, että tässä mainitut korvaukset ja, sen mukaan kuin erikseen säädetään, maksun ehkä viivästyessä niille laskettavat korot peritään kunnalta.

Edellä mainitun lain 94§:n 2 momentissa tarkoitetut korvaukset on tie- ja vesirakennushallituksen toimesta kunnille maksettava niin pian kuin ne on selvitetty ja vahvistettu. Näitäkin korvauksia koskeva päätös on annettava tiedoksi kunnalle.


Tämä asetus tulee voimaan 1 päivänä tammikuuta 1989.

Helsingissä 28 päivänä lokakuuta 1988

Tasavallan Presidentti
Mauno Koivisto

Liikenneministeri
Pekka Vennamo

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.