802/1988

Annettu Helsingissä 16 päivänä syyskuuta 1988

Asetus työsuojeluhallinnosta annetun asetuksen 48§:n muuttamisesta

Sosiaali- ja terveysministeriön toimialaan kuuluvia asioita käsittelemään määrätyn ministerin esittelystä muutetaan työsuojeluhallinnosta 4 päivänä toukokuuta 1973 annetun asetuksen (372/73) 48§:n 3 momentti, sellaisena kuin se on muutettuna 23 päivänä joulukuuta 1987 annetulla asetuksella (1176/87), näin kuuluvaksi:

48 §

Työläistarkastajan viran haettavaksi julistamisesta on aina ilmoitettava myös sellaisissa sanomalehdissä, jotka leviävät asianomaisen työsuojelupiirin toimialueen työntekijöiden keskuuteen. Ennen viran täyttämistä on viran hakijoista pyydettävä lausunto asianomaiselta työsuojelupiiriltä sekä keskeisiltä työntekijöiden keskusjärjestöiltä.Tämä asetus tulee voimaan 1 päivänä joulukuuta 1988.

Helsingissä 16 päivänä syyskuuta 1988

Tasavallan Presidentti
Mauno Koivisto

Ministeri
Matti Puhakka

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.