30/1988

Annettu Helsingissä 13 päivänä tammikuuta 1988

Valtiovarainministeriön päätös vuonna 1988 kannettavan ennakon perusteeksi pantavasta tulosta

Valtiovarainministeriö on ennakkoperintälain (418/59) 39 §:n nojalla määrännyt ennakon perusteeksi pantavasta tulosta seuraavaa:

1 §

Ennakon perusteeksi pantavaa, ennakkoperintälain 37 §:ssä tarkoitettua tuloa on metsätaloudesta saadun puhtaan tulon osalta korotettava 3 prosentilla, muusta kiinteistöstä kuin maatalouskiinteistöstä saadun tulon osalta 15 prosentilla, ammatista saadun tulon ja luonnollisen henkilön saaman liiketulon osalta 15 prosentilla sekä muun liiketulon osalta 20 prosentilla siitä, joksi se on vahvistettu vuonna 1987 toimitetussa verotuksessa.

2 §

Tämä päätös tulee voimaan 20 päivänä tammikuuta 1988, ja sitä sovelletaan vuonna 1988 kannettavan ennakon määräämisessä.

Helsingissä 13 päivänä tammikuuta 1988

Ministeri
Ulla Puolanne

Finanssineuvos, toimistopäällikkönä
Lasse Aarnio

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.