852/1987

Annettu Helsingissä 13 päivänä marraskuutakuuta 1987

Liikenneministeriön päätös ajoneuvojen katsastuksesta ja rekisteröinnistä annetun asetuksen soveltamisesta annetun liikenne- ministeriön päätöksen muuttamisesta

Liikenneministeriö on

kumonnut ajoneuvojen katsastuksesta ja rekisteröinnistä annetun asetuksen soveltamisesta 21 päivänä kesäkuuta 1982 annetun liikenneministeriön päätöksen (458/82) 8§:n 3 momentin sellaisena kuin sen on 10 päivänä huhtikuuta 1987 annetussa päätöksessä (401/87) sekä

muuttanut 8§:n 1 momentin sellaisena kuin se on sanotussa 10 päivänä huhtikuuta 1987 annetussa päätöksessa näin kuuluvaksi:

8 §

1. Kuorma- ja linja-auton kokonais- ja akselipainot vahvistetaan kyseisen automallin rakenteen, valmistajan sille takaamien painojen ja ajoneuvon valmistusmaassa sille käytettäväksi hyväksyttyjen painojen perusteella. Yleisesti liikenteessä sallitut painot rajoitetaan lisäksi ajoneuvoasetuksen 33 ja 33 a§:n mukaisiksi.Tämä päätös tulee voimaan 1 päivänä tammikuuta 1990.

Helsingissä 13 päivänä marraskuuta 1987

Liikenneministeri
Pekka Vennamo

Toimistopäällikkö, yli-insinööri
Reino Lampinen

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.