244/1987

Annettu Helsingissä 6 päivänä maaliskuuta 1987

Asetus teknilliselle tarkastuskeskukselle suoritettavista maksuista annettuun asetukseen liittyvien hinnaston soveltamissäännösten muuttamisesta

Kauppa- ja teollisuusministerin esittelystä muutetaan teknilliselle tarkastuskeskukselle suoritettavista maksuista 5 päivänä joulukuuta 1986 annettuun asetukseen (893/86) liittyvien hinnaston soveltamissäännösten n:o 11-1 näin kuuluvaksi:

HINNASTON SOVELTAMISSÄÄNNÖKSET
Säännös n:o Säännös
II Paineastiain tarkastus
11-1 Monitilaisen painesäiliön tarkastuksesta suoritettava maksu lasketaan hinnaston mukaan yhteenlasketun tilavuuden perusteella 50 prosentilla korotettuna. Jos tiloja on kolme tai useampia ja yhteenlaskettu tilavuus ylittää 50 l, maksu lasketaan suoritteen 1.02 mukaisesti. Maksun on kuitenkin oltava vähintään yhtä suuri kuin vastaavan suuruisesta kaksitilaisesta painesäiliöstä perittävä maksu.

Tämä asetus tulee voimaan 16 päivänä maaliskuuta 1987.

Helsingissä 6 päivänä maaliskuuta 1987

Tasavallan Presidentti
Mauno Koivisto

Ministeri
Jermu Laine

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.