1012./1979

Annettu Helsingissä 21 päivänä joulukuuta 1979.

Laki eläkkeensaajien asumistukilain 13 §:n muuttaimsesta.

Eduskunnan päätöksen mukaisesti muutetaan 28 päivänä heinäkuuta 1978 annetun eläkkeensaajien asumistukilain (591/78) 13 §:n 3 momentti näin kuuluvaksi:

13 §.

Asumistukea määrättäessä otetaan asumiskustannukset, 4 §:n 3 momentissa säädetty lisäomavastuu ja tässä laissa säädetyt markkamäärät, lukuunottamatta 3 §:n 2 momentissa säädettyä määrää, huomioon pyöristettyinä täysiksi kymmeniksi markoiksi siten, että jos täyden kymmenen markan ylittävä osa on viittä markkaa pienempi, sen määrä alennetaan, ja jos se on viisi markkaa tai sitä suurempi, se korotetaan lähimpään täyteen kymmeneen markkaan. Edellä 3 §:n 2 momentissa säädetty määrä otetaan huomioon kuukausimääränä pyöristettynä siten kuin eläkesuorituksen pyöristämisestä on kansaneläkelaissa säädetty.


Tämä laki tulee voimaan 1 päivänä tammikuuta 1980.

Helsingissä 21 päivänä joulukuuta 1979.

Tasavallan Presidentti
Urho Kekkonen

Sosiaali- ja terveysministeri
Sinikka Luja-Penttilä

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.