140/1977

Annettu Helsingissä 4. päivänä helmikuuta 1977

Asetus kiinnitysrekisteristä annetun asetuksen muuttamisesta

Maa- ja metsätalousministerin esittelystä muutetaan kiinnitysrekisteristä 21 päivänä tammikuuta 1955 annetun asetuksen (37/55) 25 §:n 1 momentti näin kuuluvaksi:

25§

Kun halkominen tai lohkominen on merkitty maarekisteriin, tulee maanmittauskonttorin kuuden päivän kuluessa sen jälkeen asianomaiselle kiinnitysrekisterin pitäjälle lähettää siitä ilmoitus, joka osoittaa sekä ositetun tilan että toimituksessa syntyneet tilat, niin myös päivän, jona osittaminen on merkitty maarekisteriin. Sama on soveltuvin kohdin voimassa, kun muussa maanmittaustoimituksessa muodostettu uusi tila tai tilan manttaalin muutos on merkitty maarekisteriin taikka kun jossakin kiinnitysrekisterin hakemistoon merkittävässä kohdassa maarekisteri on muuttunut.Tämä asetus tulee voimaan 1 päivänä maaliskuuta 1977.

Helsingissä 4. päivänä helmikuuta 1977

Tasavallan Presidentti
Urho Kekkonen

Maa- ja metsätalousministeri
Johannes Virolainen

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.