511/1974

Annettu Naantalissa 20 päivänä kesäkuuta 1974.

Laki edustajanpalkkiosta annetun lain muuttamisesta.

Eduskunnan päätöksen mukaisesti, joka on tehty valtiopäiväjärjestyksen 70 §:ssä määrätyllä tavalla, muutetaan edustajanpalkkiosta 30 päivänä huhtikuuta 1947 annetun lain 1 §:n 1 momentti, sellaisena kuin se on 30 päivänä kesäkuuta 1972 annetussa laissa (497/72), näin kuuluvaksi:

Edustajalle suoritetaan vuotuinen palkkio, jonka määrä on seitsemää palkkausluokkaa pienempi kuin mitä ylimpään palkkausluokkaan kuuluvassa valtion virassa tai toimessa kulloinkin suoritetaan. Milloin palkkio suoritetaan päiväpalkkiona, sen määrä on 1/365 vuotuisesta palkkiosta. Jos vastaavassa valtion virassa tai toimessa oleville B-palkkausluokkaan kuuluville virkamiehille suoritetaan lomaltapaluurahaa, suoritetaan edustajalle sitä vastaava palkkio saman suuruisena kuin 26 työpäivän pituiseen vuosilomaan oikeutetulle virkamiehelle.


Naantalissa 20 päivänä kesäkuuta 1974.

Tasavallan Presidentti
URHO KEKKONEN

Vt. oikeusministeri
Kristian Gestrin

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.