214/1974

Annettu Helsingissä 8. päivänä maaliskuuta 1974

Laki vähittäiskaupan ja eräiden työliikkeiden liikeajasta annetun lain muuttamisesta

Eduskunnan päätöksen mukaisesti muutetaan vähittäiskaupan ja eräiden työliikkeiden liikeajasta 24 päivänä kesäkuuta 1969 annetun lain (435/69) 2 §:n 2 momentti, sellaisena kuin se on 17 päivänä joulukuuta 1971 annetussa laissa (919/71), ja 3 §:n 2 momentti nain kuuluviksi:


Joulun, uudenvuoden, pääsiäisen ja juhannuksen aattona ei vähittäiskauppaa eikä parturin- ja kähertäjänliikettä saa harjoittaa kello viidentoista jälkeen.


Elintarvikehuoneistossa saa siellä myytäväksi sallittujen tarvikkeiden vähittäiskauppaa harjoittaa jälkimmäisenä kahdesta tai toisena kolmesta peräkkäin sattuvasta 2 §:n 1 momentissa mainituista päivistä kello kahdeksan ja kello kahdentoista välisenä aikana.


Tämä laki tulee voimaan 1 päivänä huhtikuuta 1974.

Helsingissä 8. päivänä maaliskuuta 1974

Tasavallan Presidentti
Urho Kekkonen

Ministeri
Jermu Laine

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.