985/1973

Annettu Helsingissä 29. päivänä joulukuuta 1973

Asetus puolueiden toiminnan tukemiseen myönnettävistä avustuksista annetun asetuksen muuttamisesta

Pääministerin esittelystä muutetaan puolueiden toiminnan tukemiseen myönnettävistä avustuksista 19 päivänä tammikuuta 1973 annetun asetuksen (27/73) 1 § näin kuuluvaksi:

Puoluelain 9 §:ssä tarkoitettu avustus myönnetään puolueelle sen tekemän hakemuksen perusteella. Hakemuksessa puolueen on ilmoitettava niiden puoluetta edustavien kansanedustajien nimet, joiden osalta valtionavustusta haetaan, sekä puolueen postisiirtotilin numero. Niiden kansanedustajien osalta, joita valtionavustuksia viimeksi jaettaessa ei ole otettu lukuun puolueen valtionavustusosuutta määrättäessä, maksetaan avustus sille tai niille puolueille, joita mainitut kansanedustajat ovat ilmoittaneet haluavansa edustaa eduskunnassa. Tällainen ilmoitus on asianomaisen kansanedustajan tehtävä eduskunnan puhemiehelle kysymyksessä olevan avustusten jakovuoden tulo- ja menoarvion julkaisemiseen mennessä.

Helsingissä 29. päivänä joulukuuta 1973

Tasavallan Presidentti
Urho Kekkonen

Pääministeri
Kalevi Sorsa

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.