808/1973

Annettu Helsingissä 9. päivänä marraskuuta 1973

Laki kansanedustajain vaaleista annetun lain 1 §:n muuttamisesta

Eduskunnan päätöksen mukaisesti muutetaan kansanedustajain vaaleista 13 päivänä kesä kuuta 1969 annetun lain (391/69) 1 §:n 1 momentin 4, 6 ja 7 kohta näin kuuluviksi:

Eduskunnan valitsemista varten valtiopäiville maa on jaettu seuraaviin vaalipiireihin:


4. Turun läänin pohjoinen vaalipiiri, johon kuuluvat Rauman, Lapin, Euran, Säkylän ja Vampulan kunnat, Huittisten kauppala ja Punkalaitumen kunta sekä niiden pohjoispuolella olevat osat Turun ja porin lääniä;


6. Hämeen läänin eteläinen vaalipiiri, johon kuuluvat Urjalan, Kylmäkosken ja Viialan kunnat, Valkeakosken kaupunki, Hattulan, Hauhon, Lammin ja Padasjoen kunnat sekä niiden eteläpuolella olevat osat Hämeen lääniä;

7. Hämeen läänin pohjoinen vaalipiiri, johon kuuluvat Vesilahden, Lempäälän, Kangasalan, Pälkäneen, Luopioisten ja Kuhmalahden kunnat sekä niiden pohjoispuolella olevat osat Hämeen lääniä;Tämä laki tulee voimaan 1 päivänä tammikuuta 1974.

Helsingissä 9. päivänä marraskuuta 1973

Tasavallan Presidentti
Urho Kekkonen

Oikeusministeri
Matti Louekoski

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.