687./1973

Annettu Helsingissä 24 päivänä elokuuta 1973.

Asetus ulosottoasetuksen muuttamisesta.

Oikeusministerin esittelystä muutetaan 31 päivänä lokakuuta 1896 annetun ulosottoasetuksen 4 §, sellaisena kuin se on 5 päivänä joulukuuta 1969 annetussa asetuksessa (755/69), ja lisätään 6 §:ään, sellaisena kuin se on edellä mainitussa 5 päivänä joulukuuta 1969 annetussa asetuksessa, uusi 4 momentti seuraavasti:

4 §.

Oikeusministeriö voi määrätä, että ulosottomiehen on järjestettävä ulosottoasiain päiväkirja kortistoksi. Sellaisesta kortistosta on soveltuvin osin voimassa, mitä ulosottoasiain päiväkirjasta on säädetty.

6 §.

Ulosotonhaltijan tulee toimittaa kappale ulosottoasiain vuosi-ilmoitusta oikeusministeriölle, tilastokeskukselle ja valtiontalouden tarkastusvirastolle.

Helsingissä 24 päivänä elokuuta 1973.

Tasavallan Presidentti
Urho Kekkonen

Oikeusministeri
Matti Louekoski

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.