537/1964

Annettu Helsingissä 29. päivänä lokakuuta 1964

Asetus kansaneläkeasetuksen muuttamisesta

Sosiaaliministeriön toimialaan kuuluvia asioita käsittelemään määrätyn ministerin esittelystä muutetaan 7 päivänä joulukuuta 1956 annetun kansaneläkeasetuksen (594/56) 27 § näin kuuluvaksi:

27§

Tuotannollisia tarkoituksia edistävän, kansaneläkelain 60 §:n 2 momentissa mainitun sijoitustoiminnan tulee lähinnä tapahtua teollisuuden, voima- ja lämpötalouden, maa- ja metsätalouden sekä kaupan ja liikenteen kehittämiseksi. Sijoitettaessa varoja mainittuihin tarkoituksiin on ensi sijassa edistettävä tuotannollista rakennustoimintaa sekä uusien koneiden ja muiden laitteiden hankkimista. San ohessa on mahdollisuuksien mukaan kiinnitettävä huomiota myös tuotannon tasapuoliseen jakaantumiseen maan eri osien välillä.

Helsingissä 29. päivänä lokakuuta 1964

Tasavallan Presidentti
Urho Kekkonen

Ministeri
K. Sorkio

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.