461/1962

Annettu Helsingissä 25. päivänä elokuuta 1962

Asetus kansaneläkeasetuksen muuttamisesta

Sosiaaliministerin esittelystä muutetaan 7 päivänä joulukuuta 1956 annetun kansaneläkeasetuksen 5 §, sellaisena kuin se on muutettuna 20 päivänä kesäkuuta 1960 annetussa asetuksessa (293/60) näin kuuluvaksi:

Kun pääjohtaja on esteellinen tai hänellä on muu este, toimii hallituksen ja lisätyn hallituksen puheenjohtajana pääjohtajan sijainen tai, milloin kumpikin heistä on esteellinen taikka estynyt, lisätyn hallituksen puheenjohtajaksi määräämä johtaja tai lisätyn hallituksen lisäjäsen.

Hallituksen jäsenen sijaisena toimii esteellisyyden tai esteen sattuessa, jollei virkavapautta myönnettäessä ole toisin määrätty, lisätyn hallituksen määräämä osastopäällikkö tai muu toimihenkilö tahi lisätyn hallituksen lisäjäsen.

Helsingissä 25. päivänä elokuuta 1962

Tasavallan Presidentti
Urho Kekkonen

Sosiaaliministeri
Olavi Saarinen

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.