550/1987

Utfärdat i Helsingfors den 11 juni 1987

Jord- och skogsbruksministeriets beslut om ändring av ikraftträdelsestadgandet i jord- och skogsbruksministeriets beslut om ändring av jord- och skogsbruksministeriets beslut om kvalitetsfordringar beträffande vissa gödselmedelspreparat

Jord- och skogsbruksministeriet har ändrat ikraftträdelsestadgandet i sitt beslut om ändring av jord- och skogsbruksministeriets beslut av den 21 maj 1986 om kvalitetsfordringar beträffande vissa gödselmedelspreparat (284/87) som följer:

Detta beslut träder i fråga om 2 § i kraft den 1 april 1987 och i fråga om 5 § den 1 september 1987. Den sistnämnda paragrafen tillämpas på gödselmedel som har tillverkats eller införts i landet den 1 september 1987 eller senare.


Detta beslut träder i kraft den 17 juni 1987.

Helsingfors den 11 juni 1987

Jord- och skogsbruksminister
Toivo T. Pohjala

Byråchef
Olli Rekola

Finlex ® är en offentlig och gratis internettjänst för rättsligt material som ägs av justitieministeriet.
Innehållet i Finlex produceras och upprätthålls av Edita Publishing Ab. Varken justitieministeriet eller Edita svarar för eventuella fel i innehållet i databaserna, för den omedelbara eller medelbara skada som orsakas av att felaktig information används eller för avbrott i användningen av eller andra störningar i Internet.