23/2015

Annettu: 26.02.2015

Valtioneuvoston asetus Euroopan unionin avun rahoituksesta AKT-EU-kumppanuussopimuksen mukaisesti ja rahoitustuen myöntämisestä merentakaisille maille ja alueille tehdyn sisäisen sopimuksen voimaansaattamisesta

Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti säädetään:

1 §

Neuvostossa kokoontuneiden Euroopan unionin jäsenvaltioiden hallitusten edustajien Luxembourgissa 24 päivänä kesäkuuta 2013 tehty sisäinen sopimus vuosia 2014-2020 koskevaan monivuotiseen rahoituskehykseen perustuvan Euroopan unionin avun rahoituksesta Afrikan, Karibian ja Tyynenmeren (AKT) valtioiden ryhmän jäsenten sekä Euroopan unionin ja sen jäsenvaltioiden välisen kumppanuussopimuksen mukaisesti sekä rahoitustuen myöntämisestä Euroopan unionin toiminnasta tehdyn sopimuksen neljännessä osassa tarkoitetuille merentakaisille maille ja alueille tulee voimaan 1 päivänä maaliskuuta 2015 niin kuin siitä on sovittu.

Eduskunta on hyväksynyt sopimuksen 26 päivänä marraskuuta 2014 ja valtioneuvosto 11 päivänä joulukuuta 2014. Hyväksymisestä on ilmoitettu neuvoston pääsihteeristölle 15 päivänä joulukuuta 2014.

2 §

Sopimuksen määräykset ovat asetuksena voimassa.

3 §

Tämä asetus tulee voimaan 1 päivänä maaliskuuta 2015.

Helsingissä 26 päivänä helmikuuta 2015

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.