39/1998

Alkuperäinen sopimus: 23/1979

Ulkoasiainministeriön ilmoitus vaarallisten tavaroiden kansainvälisistä tiekuljetuksista tehdyn eurooppalaisen sopimuksen (ADR) liitteiden A ja B muutosten voimaantulosta

Ulkoasiainministeriö ilmoittaa, että vaarallisten tavaroiden kansainvälisistä tiekuljetuksista tehdyn eurooppalaisen sopimuksen (ADR) (SopS 23/1979) liitteisiin A ja B 15 päivänä lokakuuta 1997 tehdyt muutokset, jotka tasavallan presidentti on hyväksynyt 19 päivänä joulukuuta 1997, ovat voimassa sopimuksen 14 artiklan 3 kappaleen mukaisesti 15 päivästä marraskuuta 1997 lukien.

Ilmoituksessa mainitut muutokset ovat nähtävissä ja saatavissa liikenneministeriössä, joka myös antaa niistä tietoja suomeksi ja ruotsiksi.

Helsingissä 18 päivänä helmikuuta 1998

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.