50/1985

Alkuperäinen sopimus: 41/1978

Ulkoasiainministeriön ilmoitus TIR-tullitarkastusvihkoon merkittyjen tavarain kansainvälistä kuljetusta koskevan tulliyleissopimuksen (TIR-yleissopimus) 6 liitteen muutoksen voimaantulosta

Ulkoasiainministeriö ilmoittaa, että TIR-tullitarkastusvihkoon merkittyjen tavarain kansainvälistä kuljetusta koskevan tulliyleissopimuksen (TIR-yleissopimus) (SopS 41/78) 6 liitteen 8 artiklan 5 kappaleeseen Ison-Britannian ehdotuksesta tehty muutos, jonka tasavallan presidentti on hyväksynyt 19 päivänä huhtikuuta 1985, tulee sopimuksen 60 artiklan mukaisesti voimaan 1 päivänä elokuuta 1985.

Ilmoituksessa mainittu liite on nähtävänä ja saatavissa tullihallituksessa sekä tullitoimipaikoissa, jotka myös antavat siitä tietoja suomeksi ja ruotsiksi.

Helsingissä 26 päivänä heinäkuuta 1985

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.