24/1958

Asetus Asetus Yhdistyneiden Kansakuntien erioikeuksia ja vapauksia koskevan yleissopimuksen samoin kuin Yhdistyneiden Kansakuntien erityisjärjestöjen erioikeuksia ja vapauksia koskevan yleissopimuksen voimaansaattamisesta.

Sitten kun Yhdistyneiden Kansakuntien erioikeuksia ja vapauksia koskevan yleissopimuksen samoin kuin Yhdistyneiden Kansakuntien erityisjärjestöjen erioikeuksia ja vapauksia koskevan yleissopimuksen eräät säännökset ja määräykset on 14 päivänä kesäkuuta 1958 annetulla, myös Ahvenanmaan maakuntapäivien osaltaan hyväksymällä lailla (386/58) hyväksytty ja yleissopimusten liittymiskirjat talletettu 31 päivänä heinäkuuta 1958 Yhdistyneiden Kansakuntien pääsihteerin huostaan, säädetään ulkoasiainministerin esittelystä, että sanotut yleissopimukset ovat voimassa niinkuin niistä on sovittu.

Tarkempia määräyksiä antaa tarvittaessa asianomainen ministeriö.

Helsingissä 26 päivänä elokuuta 1958.

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.