657/2016

Helsingissä 18 päivänä elokuuta 2016

Valtioneuvoston asetus vuodelta 2015 maksettavasta maa- ja puutarhatalouden väliaikaisesta kansallisesta lisätuesta annetun valtioneuvoston asetuksen 4 ja 5 §:n muuttamisesta

Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti

muutetaan vuodelta 2015 maksettavasta maa- ja puutarhatalouden väliaikaisesta kansallisesta lisätuesta annetun valtioneuvoston asetuksen (1520/2015) 4 ja 5 § seuraavasti:

4 §
Tuen määrä

Väliaikaista tukea myönnetään enintään 0,39 prosenttia tukilain 15 a §:n 2 momentissa tarkoitetusta hakijan maa- ja puutarhataloustuotantoon 31 päivänä joulukuuta 2014 kohdistuvan vieraan pääoman määrästä, josta on vähennetty osto- ja siirtovelat.

Väliaikaista tukea voidaan maksaa enintään 10,00 miljoonaa euroa. Jos hyväksyttävien hakemusten perusteella laskettu väliaikaisen tuen yhteismäärä ylittää edellä mainitun enimmäismäärän, 1 momentissa säädettyä prosenttiosuutta alennetaan.

5 §
Tuen korotuksen määrä

Väliaikaisen tuen korotusta myönnetään enintään 1,01 prosenttia tukilain 15 a §:n 3 momentissa tarkoitetusta investointikustannusten määrästä.

Väliaikaisen tuen korotusta voidaan maksaa enintään 5,00 miljoonaa euroa. Jos hyväksyttävien hakemusten perusteella laskettu väliaikaisen tuen yhteismäärä ylittää edellä mainitun enimmäismäärän, 1 momentissa säädettyä prosenttiosuutta alennetaan.


Tämä asetus tulee voimaan 24 päivänä elokuuta 2016.

Helsingissä 18 päivänä elokuuta 2016

Maatalous- ja ympäristöministeri
Kimmo Tiilikainen

Vanhempi hallitussihteeri
Juha Vanhatalo

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.