816/2010

Annettu Helsingissä 17 päivänä syyskuuta 2010

Tasavallan presidentin asetus Viktoria-järven valuma-alueen kestävän kehityksen edistämisestä tehdyn kumppanuussopimuksen voimaansaattamisesta

Tasavallan presidentin päätöksen mukaisesti, joka on tehty ulkoasiainministeriön toimialaan kuuluvia asioita käsittelemään määrätyn ulkomaankauppa- ja kehitysministerin esittelystä, säädetään:

1 §

Viktoria-järven valuma-alueen kestävän kehityksen edistämisestä Arushassa 24 huhtikuuta 2001 tehty kumppanuussopimus tulee voimaan 1 päivänä lokakuuta 2010 niin kuin siitä on sovittu.

Tasavallan presidentti on päättänyt kumppanuussopimukseen liittymisestä 11 päivänä kesäkuuta 2010 ja sitä koskeva liittymiskirja on talletettu Itä-Afrikan yhteisön sihteeristön huostaan 1 päivänä syyskuuta 2010.

2 §

Kumppanuussopimuksen määräykset ovat asetuksena voimassa.

3 §

Tämä asetus tulee voimaan 1päivänä lokakuuta 2010.

(Sopimus on nähtävänä ja saatavissa ulkoasiainministeriössä, joka antaa siitä myös tietoja suomeksi ja ruotsiksi)

Helsingissä 17 päivänä syyskuuta 2010

Tasavallan Presidentti
TARJA HALONEN

Ulkomaankauppa- ja kehitysministeri
Paavo Väyrynen

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.