182/1996

Annettu Helsingissä 25 päivänä maaliskuuta 1996

Maa- ja metsätalousministeriön päätös virallisten mittaajien toimintapiireistä

Maa- ja metsätalousministeriö on 22 päivänä helmikuuta 1991 annetun puutavaranmittauslain (364/91) 5 §:n nojalla määrännyt:

1 §

Virallisten mittaajien toimintapiirit (mittaajapiirit) ovat seuraavat:

1) Helsingin mittaajapiiriin kuuluvat Rannikon, Lounais-Suomen, Hämeen-Uudenmaan, Pirkanmaan ja Etelä-Pohjanmaan metsäkeskusten toimialueet sekä Ahvenanmaan maakunta. Helsingin mittaajapiirin virallinen mittaaja toimii Rannikon metsäkeskuksesta käsin.

2) Kuopion mittaajapiiriin kuuluvat Kymen, Etelä-Savon, Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Keski-Pohjanmaan metsäkeskusten toimialueet. Kuopion mittaajapiirin virallinen mittaaja toimii Pohjois-Savon metsäkeskuksesta käsin.

3) Rovaniemen mittaajapiiriin kuuluvat Kainuun, Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin metsäkeskusten toimialueet. Rovaniemen mittaajapiirin virallinen mittaaja toimii Lapin metsäkeskuksesta käsin.

2 §

Tämä päätös tulee voimaan 1 päivänä huhtikuuta 1996 ja sillä kumotaan 17 päivänä syyskuuta 1991 virallisten mittaajien toimintapiireistä annettu maa- ja metsätalousministeriön päätös (1206/91).

Helsingissä 25 päivänä maaliskuuta 1996

Maa- ja metsätalousministeri
Kalevi Hemilä

Ylitarkastaja
Elisa Kumpula

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.