23/1996

Annettu Helsingissä 18 päivänä tammikuuta 1996

Valtioneuvoston päätös kuuden poliisipiirin uudelleen järjestämisestä

Valtioneuvosto on poliisin hallinnosta 14 päivänä helmikuuta 1992 annetun lain (110/92) 6 §:n 2 momentin nojalla sisäasiainministeriön esittelystä päättänyt:

1 §

Karjaan nimismiespiiri ja Tammisaaren nimismiespiiri yhdistetään poliisipiiriksi, jonka nimi on Raaseporin nimismiespiiri. Siihen kuuluvat Karjaan ja Tammisaaren kaupungit sekä Inkoon ja Pohjan kunnat.

2 §

Elimäen nimismiespiiri ja Kouvolan nimismiespiiri yhdistetään poliisipiiriksi, jonka nimi on Kouvolan nimismiespiiri. Siihen kuuluvat Kouvolan kaupunki sekä Elimäen ja Valkealan kunnat.

3 §

Karkkilan nimismiespiiri ja Vihdin nimismiespiiri yhdistetään poliisipiiriksi, jonka nimi on Vihdin nimismiespiiri. Siihen kuuluvat Karkkilan kaupunki sekä Nummi-Pusulan ja Vihdin kunnat.

4 §

Tämä päätös ei aiheuta muutoksia hallintoalueiden kielelliseen jaotukseen.

5 §

Tämä päätös tulee voimaan 19 päivänä tammikuuta 1996 ja on voimassa 30 päivään marraskuuta 1996 saakka.

Helsingissä 18 päivänä tammikuuta 1996

Sisäasiainministeri
Jan-Erik Enestam

Hallitusneuvos
Arto Nieminen

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.