1274/1995

Annettu Helsingissä 9 päivänä marraskuuta 1995

Valtioneuvoston päätös yritystuesta annetun valtioneuvoston päätöksen 9 §:n muuttamisesta

Valtioneuvosto on kauppa- ja teollisuusministeriön esittelystä

muuttanut yritystuesta 30 päivänä joulukuuta 1993 annetun valtioneuvoston päätöksen (1689/93) 9 §:n 1 momentin seuraavasti:

9  §

Pienyritystuella on pyrittävä edistämään elinkeinorakenteen monipuolistumista ja uudistumista. Tukea on suunnattava erityisesti maaseutualueiden ja rakennemuutosalueiden kehittämiseen. Tukea suunnataan myös edellä mainittuihin alueisiin kuulumattomalle kehitysalueelle sekä Euroopan yhteisöjen komission hyväksymille Suomen tavoitealueille 2 ja 5b. Muualla maassa pienyritystukea voidaan myöntää vain innovatiivisille hankkeille, joilla aikaansaatavalla tuotannolla on hyvät kasvuedellytykset ja jotka vahvistavat maan teollista tuotantopohjaa.Tämä päätös tulee voimaan 15 päivänä marraskuuta 1995.

Helsingissä 9 päivänä marraskuuta 1995

Ministeri
Ole Norrback

Teollisuusneuvos
Heikki Vesa

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.