1160/1994

Annettu Helsingissä 8 päivänä joulukuuta 1994

Asetus työntekijöiden saatavien turvaamista työnantajan maksukyvyttömyystapauksessa koskevan yleissopimuksen voimaansaattamisesta

Työministerin esittelystä säädetään:

1 §

Kansainvälisen työkonferenssin 23 päivänä kesäkuuta 1992 hyväksymä työntekijöiden saatavien turvaamista työnantajan maksukyvyttömyystapauksessa koskeva yleissopimus, jonka eduskunta on hyväksynyt 12 päivänä huhtikuuta 1994 ja jonka tasavallan presidentti on ratifioinut 27 toukokuuta 1994 sekä jonka ratifioinnin Kansainvälisen työtoimiston pääjohtaja on rekisteröinyt 20 päivänä kesäkuuta 1994, tulee Suomen osalta voimaan 20 päivänä kesäkuuta 1995 niin kuin siitä on sovittu.

2 §

Ratifiointiasiakirjassa Suomi on ilmoittanut hyväksyvänsä yleissopimuksen III osan työntekijöiden palkkasaatavien turvaamista palkkaturvajärjestelmällä koskevat velvoitteet.

3 §

Tämä asetus tulee voimaan 20 päivänä kesäkuuta 1995.

(Sopimusteksti on julkaistu Suomen säädöskokoelman sopimussarjan n:ossa 96/94)

Helsingissä 8 päivänä joulukuuta 1994

Tasavallan Presidentti
MARTTI AHTISAARI

Työministeri
Ilkka Kanerva

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.