640/1994

Annettu Naantalissa 15 päivänä heinäkuuta 1994

Asetus valtion eläkeneuvottelukunnasta annetun asetuksen 2 §:n muuttamisesta

Valtiovarainministeriön toimialaan kuuluvia asioita käsittelemään määrätyn ministerin esittelystä muutetaan valtion eläkeneuvottelukunnasta 29 päivänä joulukuuta 1967 annetun asetuksen (673/67) 2 §, sellaisena kuin se on 2 päivänä maaliskuuta 1990 (225/90) annetussa asetuksessa, seuraavasti:

2 §

Eläkeneuvottelukunnassa on enintään yksitoista jäsentä. Viisi jäsentä, joista yksi on puheenjohtaja ja yksi varapuheenjohtaja, määrätään valtiovarainministeriön ehdottamista henkilöistä sekä muut kuusi jäsentä seuraavasti: kaksi Akava ry:n, kaksi STTK-J ry:n ja kaksi Valtion Yhteisjärjestö VTY ry:n ehdottamista henkilöistä. Kullekin jäsenelle määrätään samassa järjestyksessä varajäsen.


Tämä asetus tulee voimaan 20 päivänä heinäkuuta 1994.

Naantalissa 15 päivänä heinäkuuta 1994

Tasavallan Presidentti
MARTTI AHTISAARI

Ministeri
Mauri Pekkarinen

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.