310/1994

Annettu Helsingissä 29 päivänä huhtikuuta 1994

Asetus opetushallituksesta annetun asetuksen 1 ja 4 §:n muuttamisesta

Opetusministerin esittelystä

muutetaan opetushallituksesta 25 päivänä tammikuuta 1991 annetun asetuksen (183/91) 1 §:n 2 momentti ja 4 §:n 1 momentti seuraavasti:

1 §

Opetushallituksesta annetun lain 1 §:n 2 momentissa tarkoitettua toimintaa on myös valtion avustama vapaa sivistystyö, kirjeopetus, ammatillinen neuvontatoiminta, oppisopimuskoulutus ja ammattitutkintolaissa (306/94) tarkoitetut tutkinnot.

4 §

Aikuiskoulutuksen linjan tehtävänä on käsitellä asiat, jotka koskevat ammatillista aikuiskoulutusta, ammattitutkintolaissa tarkoitettuja tutkintoja, iltalukioita ja lukioiden iltalinjoja, vapaata sivistystyötä sekä opettajien ja lastentarhanopettajien peruskoulutusta.Tämä asetus tulee voimaan 1 päivänä toukokuuta 1994.

Ennen tämän asetuksen voimaantuloa voidaan ryhtyä asetuksen täytäntöönpanon edellyttämiin toimenpiteisiin.

Helsingissä 29 päivänä huhtikuuta 1994

Tasavallan Presidentti
MARTTI AHTISAARI

Opetusministeri
Olli-Pekka Heinonen

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.