717/1987

Annettu Helsingissä 21 päivänä elokuuta 1987

Asetus valtion eläkeneuvottelukunnasta annetun asetuksen 2§:n muuttamisesta

Valtiovarainministeriön toimialaan kuuluvia asioita käsittelemään määrätyn ministerin esittelystä muutetaan valtion eläkeneuvottelukunnasta 29 päivänä joulukuuta 1967 annetun asetuksen (673/67) 2§, sellaisena kuin se on 12 päivänä helmikuuta 1971 annetussa asetuksessa (149/71), näin kuuluvaksi:

2 §

Eläkeneuvottelukunnassa on enintään yksitoista jäsentä. Viisi jäsentä, joista yksi on puheenjohtaja ja yksi varapuheenjohtaja, määrätään valtiovarainministeriön ehdottamista henkilöistä sekä muut kuusi jäsentä seuraavasti: yksi Akava ry:n, kaksi TVK:n Virkamiesjärjestöt TVK-V ry:n, kaksi Virkamiesten ja Työntekijäin yhteisjärjestö VTY ry:n ja yksi jäsen STTK:n Julkisten alojen ammattijärjestö STTK-J ry:n ehdottamista henkilöistä. Kullekin jäsenelle määrätään samassa järjestyksessä varamies.


Tämä asetus tulee voimaan 1 päivänä syyskuuta 1987.

Helsingissä 21 päivänä elokuuta 1987

Tasavallan Presidentti
Mauno Koivisto

Ministeri
Ulla Puolanne

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.